BOIP registratie

By February 17, 2017blog

Ligt jouw logo voor het grijpen?

Kent u het verhaal van Eau La La en Eaulala? Het Oost-Vlaamse Eaulala bottelt al 15 jaar water in typisch blauwe flesjes. In 2015 kwam plots een multinational van water en frisdrank op de proppen. Zij wilde de merknaam Eau La La laten registreren. Tot groot ongenoegen van Eaulala.

Hoe het afliep? De multinational kreeg het deksel op de neus: de naam Eau La La werd niet geaccepteerd. Dankzij merkregistratie kon Eaulala bewijzen dat ze haar naam éérst had gekozen.

Bescherm uw merk

Bij ikon werkt een professioneel team aan jouw communicatie vanuit een heel conceptuele, persoonlijke insteek. Daardoor wordt bijvoorbeeld je logo een weerspiegeling van joùw verhaal en filosofie. En niet die van iemand anders. Vermijd dat anderen gratis aan de haal gaan met je merk: laat alles registreren. 

Wat is een BOIP-registratie?

Een BOIP-registratie zorgt ervoor dat niemand binnen uw sector je logo, naam of baseline mag kopiëren. En dit in de hele Benelux, 10 jaar lang.

Je merk achter slot en grendel? Contacteer ons vandaag nog voor uw BOIP-registratie!

Cevora
Next Post