Koekjes hier, koekjes daar

By August 31, 2018blog

Waar anderen iedere week vers fruit hebben, hebben wij bij Ikon verse koekjes… en gebak… en tiramisu… en cupcakes. Er is een reden waarom we allemaal aan het lopen zijn gegaan, letterlijk.

Joris, boss & concept thinker, bakt graag. Het is zoals het is. Hij probeert geregeld iets uit en wij zijn de chinese vrijwilliger. Omdat we hier graag werken, dulden we zijn koekjes. Hij neemt het erg serieus. Hij kocht zelfs een Kitchenaid om nog beter te bakken. Een koperkleurige, stijl is ook in de keuken belangrijk. Zijn baksels zijn meestal goed te pruimen maar gelukkig heeft niemand van ons valse tanden. Af en toe zijn ze nogal aan de harde kant, maar dat houdt ons niet tegen.

Soms hebben de koekjes een rare vorm, omdat hij ze dan nog laat op de avond heeft gemaakt. Naar het schijnt maakt hij die om aan de klanten te presenteren. Maar wij weten beter, hij maakt ze speciaal voor ons. Ze verdwijnen dus als sneeuw voor de zon.

Maar hij is niet de enige met de bakmicrobe. De dames kunnen er ook wat van. Alle soorten, kleuren en ingrediënten, passeren hier de revue. Dan komen de koffiekoeken en magnums, voor verjaardagen of gewoon “omdat we er zin in hebben”, er nog bij.

Zullen we maar beginnen trainen voor die marathon?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren