Echte mensen, echte verhalen

By November 22, 2018blog

Je kent ze wel, die ‘persoonlijke’ ervaringen op de site van desbetreffende bedrijven. Niet zelden is zo een testimonial doorspekt met een dozijn schrijf- en taalfouten. Je zou bijna denken dat ze het opzettelijk doen. Vaak is het commentaar ook zo kort dat het meer tijd kostte om in te loggen en te posten dan om een simpele “goede servies” of “ze reageerde nie op mn mails” te schrijven. Een eeuwig mysterie zijn het, die klantervaringen.

Daarom laten wij liever echte mensen aan het woord. Daar was onze klant Sabcobel het volledig mee eens. Dus trokken wij met onze camera richting enkele grote warenhuizen in België: Carrefour en Delhaize. Het was een beetje wennen voor de camera maar beide Sabcobel klanten waren heel enthousiast. Echte verhalen, echte ervaringen in onze videotestimonials.