Movies @ Ikon

By December 14, 2018blog

De sleutel tot een goede samenwerking, is een goede relatie met je collega’s. En hoe leer je iemand echt goed kennen? Samen elkaars favoriete film kijken.

Ieder koos zijn/haar ‘ikonische’ film uit. Wat bleek? Er bleken nog enkele filmklassieker niet gekend te zijn bij iedereen. Haal de popcorn, zakdoeken, sloefjes en stoelen tevoorschijn want vanaf nu is het iedere maand movies @ Ikon!

De kick-off werd vorige maand gegeven met een gigantische portie chinees en Django Unchained, de favoriet van Stijn. Daar waren we met zijn allen zeer blij mee. Stijn is namelijk niet vies van wat goede horror. Een man zien verscheuren door een paar honden, valt dan nog mee.

Welke films er nog op de lijst staan? Logan, Forrest Gump, Fantastic Beasts, Into the Wild, About Time, Drive (in ieder geval iets met Ryan Gosling), Requiem for a Dream en … – ja er is iemand die niet kan beslissen.

Een brede waaier aan verschillende smaken, dat maakt een team creatief!