Vacature Junior Designer

By | blog

Ikon is op zoek naar jong en aanstormend talent met een creatieve hoek af.

Ikon is een creatief bureau, driven by concepts, in Sint-Niklaas. Onze tagline zegt meteen waar we sterk in zijn: tailormade concepten full of creation. Alles moet kloppen… de boodschap, het verhaal en uiteindelijk ook de visuele creatie. Voor het laatste zoeken wij op korte termijn een parttime junior designer om ons team te versterken.

Read More

Mobile first

By | blog

Bent u leesbaar?

Hét verschijnsel van dit decennium zijn wellicht de smartphone-addicts. Je hebt ze vast al opgemerkt. Je vindt ze op straat, in de wachtzaal, op school, op de trein, … De blik strak op het scherm gericht en de vingers in de aanslag. Misschien ben je zelf wel een van hen?

Read More

Nationale tv-campagne Kärcher – by ikon!

By | blog

We did it: ikon op het kleine scherm!

Bij ikon houden we nooit op met onze grenzen te verleggen. Project na project breiden we onze service en expertise uit. En zo schopten we het deze maand tot op de nationale televisie, met onze klant Kärcher Belgium. De komende dagen mag je het ommetje naar de koelkast tijdens de reclameblokken overslaan!

Read More

BOIP registratie

By | blog

Ligt jouw logo voor het grijpen?

Kent u het verhaal van Eau La La en Eaulala? Het Oost-Vlaamse Eaulala bottelt al 15 jaar water in typisch blauwe flesjes. In 2015 kwam plots een multinational van water en frisdrank op de proppen. Zij wilde de merknaam Eau La La laten registreren. Tot groot ongenoegen van Eaulala.

Read More

Cevora

By | blog

Van papier naar pixel

Bij Cevora hadden ze genoeg van stoffige papieren jaarverslagen. Jaarverslag 2016 moest anders, aantrekkelijker, dynamischer. Met twee voeten in het digitale tijdperk. Net zoals haar opleidingen en cursussen.

Cevora stapte met dat idee naar ikon.
Read More

Vetrabo

By | blog
Vetrabo_beeld

Hier wordt geleefd…

Vetrabo, een gevestigde waarde op het gebied van huizenbouw en renovatie, stapte naar ikon voor een forse opknapbeurt van hun online imago.
Read More

Enjoy our blog!

 

Stay up to date with ongoing projects and challenges

September 8, 2017

Vacature Junior Designer

March 31, 2017

Mobile first

March 21, 2017

Kärcher continued

March 17, 2017

Nationale tv-campagne Kärcher – by ikon!