Wycam’s

  • marketing
  • concept
  • content creation
  • copywriting
  • photography
  • social media campaign

Een zoete zonde uit het Waasland

Wycam’s een snoepfabrikant uit Sint-Niklaas kwam bij ons aankloppen met een duidelijk doel: het merk nieuw leven inblazen en een jongere doelgroep aanspreken. Een stevige marketingstrategie leidde tot een uniek campagneconcept waarbij we de “fun-factor” voorop zetten en een minpunt omzetten naar een pluspunt. Een doordachte digitale strategie en een creatieve uitwerking zorgde ervoor dat de beoogde doelgroep niet enkel werd bereikt, maar ook overtuigd van wat ze zagen. Een jong, fris en dynamisch merk.

Het verrassende
Belgische snoepje
Choose your destination
Schermafbeelding 2019-04-25 om 09.45.10

Een verrassend concept, voor een verrassend snoepje

Vanuit de marketingstrategie creëerden we een onderscheidend concept. Smaak en authenticiteit zijn één ding, plezier maken en een glimlach op de gezichten toveren is minstens even belangrijk. Het schudden van het potje Wycam’s is een gimmick die iedereen aanspreekt. Het delen met vrienden zorgt voor een glimlach. Hierbij vormden we een minpunt om tot een fun-punt. Kleven de snoepjes? Just shake it and share it!

Met dit concept konden we alle kanten uit. We creëerden een doordachte social media strategie. We botvierden onze creativiteit uit de blikjes, maakten originele foto’s, voegden aantrekkelijke copywriting toe en zetten mensen aan om mee toffe shakes te verzinnen.

Wycams_Blikjes1
Ikon_Website_Case_3_Visual_1

Shake it,
shake it!

Ikon_Website_Case_3_Visual_2
Schermafbeelding 2019-04-25 om 09.37.32
Wycam's_Advertentie_Instagram_Juwelendoosje_FIN
Wycam's_Advertentie_Instagram_Spaarpot_FIN

"Klant is koning"

Wycam's_Advertentie_Instagram_Kroon_FIN
Wycams_facebook_1200x628_8
Ikon_Website_Case_3_Visual_3

A mission to live by

Wycam’s wil iedereen gelukkig maken met een authentiek en toch verrassend product.

FACEBOOK.COM/BORSTBOLLEN
Ikon_Website_Case_3_Visual_4

Discover the story behind the magic

Marketing

Question?

Wycam’s borstbollen. Ken jij het nog? Wacht tot je de overbekende blikken ziet. Van bij de bomma! En dat was nu net het probleem. Wycam’s geraakt uit de mode terwijl vele mensen hieraan goede en lekkere herinneringen hebben. Tijd om de snoepjes van Wycam’s terug in the picture te brengen.

Wat Wycam’s nodig had was een doordachte marketingcampagne. Na enkele intensieve workshops, ontwikkelden we een bedrijfsanalyse met een missie die Wycam’s mooi samenvat in één zin: Wycam’s wil iedereen gelukkig maken met een authentiek en toch verrassend product.

2.393.713

Overweldigend resultaat

Weergaven in totaal dankzij de online advertenties. Dit en talloze positieve reacties.

367

New fans

Een campagne met resultaat! Want na
slechts 1 maand was het aantal fans
op Facebook maar liefst verdubbeld.
Missie geslaagd!

5

Keuze in overvloed

Heerlijke smaken: Borstbollen, muntbollen, koffiebollen, fruitbollen en boterbollen.

16

Thuisbasis

Het huisnummer te Europark Oost in Sint-Niklaas waar we werden ondergedompeld in de zoete wereld van hard snoepgoed.

Een verrassend concept, voor een verrassend snoepje

Tijd voor de volgende stap. Vanuit de marketingstrategie creëerden we een onderscheidend concept. Smaak en authenticiteit zijn één ding, plezier maken en een glimlach op de gezichten toveren is minstens even belangrijk. Het schudden van het potje Wycam’s is een gimmick die iedereen aanspreekt. Het delen met vrienden zorgt voor een glimlach. Hierbij vormden we een minpunt om tot een fun-punt. Kleven de snoepjes? Just shake it and share it!

Delicious campaign

Met dit concept konden we alle kanten uit. We creëerden een doordachte social media strategie. We botvierden onze creativiteit uit de blikjes, maakten originele foto’s, voegden aantrekkelijke copywriting toe en zetten mensen aan om mee toffe shakes te verzinnen. Een resultaat waar wij en de klant terecht trots op mogen zijn.

Leuk, fris en
zacht van smaak.

Wycam's_Advertentie_Facebook_0918_FIN

Check out our masterpieces

Visual

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord