Samen
sterker wonen

EQUIP

merknaam – logo – branding – print – grafisch ontwerp – communicatie – website design en ontwikkeling

01. question

Equip specialiseert zich in het bouwen van unieke woonprojecten. Met hulp van de beste partners in de sector zorgen zij voor vastgoed waar je echt wil wonen.

02. concept

De ongeschreven wet van teamverband – met een team bereik je meer! Equip laat zich omringen door de beste spelers en kneed zo één team. Dit team heeft maar 1 doel voor ogen: Samen sterker wonen.

03. result

Een sprekende naam, een no-nonsense logo in combinatie met een strak uitgewerkte stijl, dat was onze strategie. Een in het oog springende teasing campagne speelde in op de nieuwe branding en maakt van Equip de talk of the town.

EQUIP

We baseerden het logo op de ultieme teamsport, voetbal. De driehoek- tactiek speelt de 3 kernwaarden van Equip én de core van elk vastgoedproject uit: visie, dynamiek en skills. De driehoeken in het logo adapteren zich aan elke situatie en zorgen ervoor dat de dynamiek steeds op punt staat.

BRING IT TO THE FIELD

We speelden voor de uitwerkingen in op het “team-concept” en zorgden ervoor dat alle communicatietools feilloos samen werken. Van opvallend naamkaartje tot performante responsive website. Bring it to the field.

 
 
 

Team play

WOON LAAAAANG EN GELUKKIG

We bedachten ook een mini teasing campagne. Dankzij een stricking visual zorgen we ervoor dat Equip de talk of the town is. Resultaat: de Equip website en social media worden druk bezocht. En deze eyecatcher zet ook meteen de nieuwe identiteit in de kijker. Mooi meegenomen!

“Een perfect team voor een perfecte samenwerking.””

 

Guy Verhavert – Zaakvoerder Equip

Previous Case         Next Case