Cooling,
our nature

SABCOBEL

logo restyling – branding – print – grafisch ontwerp – website design en ontwikkeling

01. question

Winkelkoeling en industriekoeling: voor Sabcobel heeft het geen geheimen. Begeleiding van begin tot einde staat bij hun centraal: van het ontwerp over de installatie tot de monitoring. Voor hun rebranding zocht Sabcobel een partner die dezelfde full service kon bieden en die zowel online als offline een sterk verhaal naar voor brengt.

02. concept

De nieuwe huisstijl staat voor de zichtbare en onzichtbare waarden die de hoekstenen vormen van Sabcobel. In het kleurgebruik hielden we zowel rekening houden met het koel als ecologisch aspect van deze onderneming. Deze hoekstenen vormen letterlijk de corner stone van het nieuwe Sabcobel concept.

03. result

Het stijlvol uitgepuurde logo zet Sabcobel op de kaart als leider inzake koeling. De professionele look en feel van de communicatiemiddelen staan op hun beurt in voor een sterke visuele herkenning.

WIJ ZIJN SABCOBEL

Voeling voor koeling. Ikon realiseerde de volledige rebranding voor dit vooruitstrevend bedrijf met familiale roots. Een gestroomlijnde huisstijl klaar voor morgen met een kwinkslag naar ecologie.

COOLING, OUR NATURE

De professionele look en feel van de communicatiemiddelen staat in voor een sterke visuele herkenning. Van stijlvol naamkaartje tot responsive website tot strak wagenpark, wij liepen warm om de coherente huisstijl overal op toe te passen.

 
 
 

Brand visuals

EEN BLIK OP SABCOBEL

Een folder die het uithangbord is voor het nieuwe logo? Door de vorm van de folder perfect te laten aansluiten bij het logo verkregen we een sterk visueel geheel. Doordacht in het oog springen, daar gaan we voor!

“Na 15 jaar wou Sabcobel een compleet nieuwe look, Ikon slaagde erin onze ideeën te vertalen naar een nieuwe huisstijl die zich differentieert binnen de koeltechnische sector. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat en service van het Ikon team.””

 

Nicolas Coppens – Management Trainee Sabcobel

Previous Case         Next Case