SPRINGVIS

merknaam - marketing - concept ontwikkeling - logo - branding - print - video - website design

01. question

2 ondernemers pur sang, willen met hun startup onmiddellijk de nadruk leggen op “anders” zijn binnen het wereldje van vastgoedprojecten.
Doelbewust afgebakende segmenten aanspreken en de juiste snaar raken was de missie. Een nieuw imago creëren dat er uitsprong was onze opdracht.

02. concept

We zochten en vonden een verfrissende nieuwe naam. “Springvis” was geboren.
Naast deze naam die er letterlijk uitspringt heeft Ikon een concept uitgewerkt dat de bedrijfswaarden vat in alter ego’s.

03. result

Het eerste project dat onder deze verfrissende en nieuwe manier van aanpak op de markt werd geplaatst, was in minder dan een paar maand voor 50 % zuiver op plan verkocht. Dit succes zorgde ook voor de nodige buzz bij andere projectontwikkelaars.

SPRINGVIS

Projectontwikkelaar meets interieurarchitect. Deze mannen zien het groots. Zij verzorgen een totaalpakket van woonbeleving tot interieurinrichting en zijn gekend voor hun durf, creativiteit en expertise. Daarom besloot ikon voor deze heren een stap in het onbekende te zetten richting een gedurfde naam en slogan. Welkom springvis!

VINSCHERP

Een messcherp logo, een inspirerende baseline, 3 unieke alter ego’s en een digitaal platform om u tegen te zeggen. Springvis is klaar om de “real estate” markt door elkaar te schudden en voorbij te springen. Vinscherpe communicatie met als tools een volledige huisstijl, ijzersterk concept en 2 sterke ambassadeurs.

 
 
 

Thinking outside

the box

“Zie die vis springen!” … LEF!

Een echt springvis project wordt gekenmerkt door een aantal vaste waarden. Deze waarden worden verteld door hun bedenkers. Ikon ontwikkelde het concept van de alter ego’s: the race car driver, the astronaut en the diver. Heb je ooit een mythische figuur willen zijn? Dit is je kans …

THE RACE CAR DRIVER

Durven en doen met passie, gedragen door een team. Dit is het credo van the race car driver. Teamwork & passion zijn de key words.

THE ASTRONAUT

Het verkennen van nieuwe werelden en een stap in het onbekende zetten. Een astronaut is een voorbeeld van inspiration & innovation.

THE DIVER

Iemand om op te bouwen, een karakter met de nodige “cojones”. Dedication & accountability zijn hem dan ook op het lijf geschreven.

Previous Case         Next Case