Ikon is erkend dienstverlener
van de kmo-portefeuille!

Geniet van 30% financiële steun!

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor jij– als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren.

Ikon’s adviesdiensten (het schriftelijk opstellen van een communicatiestrategie voor uw bedrijf, een marketinganalyse en/of SWOT-analyse en het bijhorende advies) komen in aanmerking om gesubsideerd te worden via de kmo-portefeuille onder de pijler “advies”, gezien wij een erkend dienstverlener zijn.

Kleine KMO’s genieten van 30% financiële steun, middelgrote en grote KMO’s genieten 20% financiële steun, met een plafond tot 7.500 euro.

Het advies bestaat steeds uit een analyse van het probleem of vraagstelling, het effectieve advies en een implementatieplan met een voorstel en planning van hoe je de communicatie van jouw bedrijf kan verbeteren.

Vraag ons om meer info of bezoek de officiële website van het agentschap innoveren en ondernemen, waar je tevens ook de subsidie kan aanvragen met jouw elektronische identiteitskaart of federaal token: www.kmo-portefeuille.be.

Een handige samenvatting van de volledige kmo-portefeuille werking en hoe je online de aanvraag correct kan indienen kan u ook hier downloaden.

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord