Manifesto

01.

We all have a social life.
Let’s enjoy it.

Tijdens onze kantooruren mag je ons alles vragen. Acht uur per dag geven wij het beste van onszelf. De overige uren hebben we nodig om te bekomen en ons creatieve brein te rebooten.

Ikon_Website_Manifesto_1
02.
Ikon_Website_Manifesto_2

We find pleasure in working with great people.

Leuk werken, is werken met leuke mensen. Het is bewezen dat een fijne werkomgeving, een boost is voor je creativiteit. En dat is net wat we willen, nietwaar?

03.

We have to understand you. Talk to us.

Jouw business tot in de details leren kennen, daar draait het allemaal om. Daarom komen wij graag alles te weten, echt alles… jouw geheimen zijn veilig bij ons.

04.

We have to pay the rent. Pay your bills.

Onze vaste kosten om Ikon draaiende te houden, zijn dagelijkse kost. Facturen tijdig betalen garandeert een vlotte samenwerking.

Ikon_Website_Manifesto_4
05.
Ikon_Website_Manifesto_5

We are crazy.
In a good way.

Zonder een steekje los, kom je niet tot originele concepten. Wees gerust, het is maar één steekje. Of niet, dat is aan jou om te ontdekken.

Ikon_Website_Manifesto_6
06.
07.

We are not into cheap labour. No haggeling.

Wij bepalen onze prijzen steeds op een correcte en transparante manier aan de hand van _ – onder andere – onze jarenlange ervaring. Vragen over de offerte? Geef ons een seintje.

Ikon_Website_Manifesto_7
08.
Ikon_Website_Manifesto_8

We deliver some good shit. Be patient.

Rome is niet op één dag gebouwd, geduld is daarom een schone zaak. Keep calm, we maken werk van jouw project.

Ikon_Website_Manifesto_9
09.

We are trained professionals. Trust us.

Al onze experten weten waar ze mee bezig zijn. Een eindresultaat waar jij en wij trots op zijn, niets meer, niets minder. Vertrouw ons.

10.
Ikon_Website_Manifesto_10

We respect you.
Respect us.

Een succesvolle zaak uitbouwen, is voor iedereen hard werken. Wederzijds respect is de basis voor een goede samenwerking.

Impressed by the ikon way of working?

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord