marketing

Marktonderzoek

Analyse

Go-to-market plan

Strategiebepaling

Meerwaarde creëren voor jouw klant, daar gaat het bij marketing om. De klant overtuigen dat jouw dienst of product hiervoor kan zorgen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Niet met de juiste aanpak en visie! Wij bij ikon brengen een onderbouwd marketing verhaal naar boven zodat jouw merk op de juiste manier in de markt staat.

concept

Merknaam bedenken

Imago ontwikkeling

Merkconcept

Branding

Onderbouw je boodschap en laat ons samen de dingen conceptueel aanpakken. Zorg dat jouw klant aanvoelt wat je wil vertellen en raak hem met een sterk merkconcept. Een ikon-concept is steeds tailor-made en full of creation. Een verhaal vertellen met een missie…

design

Graphic & visual design

Huisstijl ontwikkeling

Logo design

Print

Alles moet kloppen… de boodschap, het verhaal en uiteindelijk ook de visuele creatie. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, maar het moet wel juist gekozen worden. Alle communicatiedragers worden aangesproken om jouw merk tot leven te wekken. Van print tot website en van campagne tot video.

digital

Webdesign & development

Social media

Audio & video

SEO/SEA

We kunnen er niet omheen, de wereld verandert in sneltempo. Met mobiel is alles anders… Ben jij nog mee? Enkel een doordachte digitale aanpak kan ervoor zorgen dat je opvalt en je wordt gevonden door jouw doelgroep.