We get it, you like to know who
you are dealing with...
This is us.

Joris2

Joris, oprichter en bezieler

Na mijn studies aan Sint-Lucas Gent had ik al snel door dat ik mensen wou inspireren. Ik startte zelf een bedrijf en deed het op mijn manier. Vandaag zijn we gegroeid tot een flink uit de kluiten gewassen strategisch, creatief bureau. Ik doe nog steeds wat ik het liefst doe: mensen en bedrijven inspireren en verder brengen doormiddel van doordachte, haalbare en betaalbare marketing, campagnes, branding en concepten, altijd met mijn eigen hands-on mentaliteit.

Als ik niet op ikon of ergens onderweg ben kan je me vinden in het zwembad of joggend op een dijk. Mijn basgitaar hangt dan wel letterlijk aan de muur, ik speel nog steeds met veel plezier.

 

Vicky

Vicky, office mastermind

Tijdens mijn studies aan Sint-Lucas Gent ben ik bij ikon begonnen als stagiair grafisch ontwerper, nu ongeveer 15 jaar geleden. Mijn interesses breidde al snel uit naar project management, personeel, investeringen en innovatie. Zo leidde ik de verbouwingen van onze kantoren in Sint-Niklaas en Gent in goede banen en realiseerde ik voor ikon de titel van ‘erkend dienstverlener van de KMO portefeuille‘.

Ook wat betreft onze medewerkers hou ik altijd de vinger aan de pols om een goede ‘work/life balance’ te garanderen. Al denk ik ook nog steeds actief mee aan verschillende creatieve projecten want mijn creatieve brein heeft geen on/off switch 😉

Privé ben ik herborist, mix ik breien en naaien met dressuur, joggen en volg ik af en toe yoga.

 

Caroline_test

Caroline, account manager

Al 7 jaar geef ik bij ikon het beste van mezelf om jou als klant optimaal en pro-actief bij te staan. Voordien verdiende ik m’n strepen als grafisch ontwerper in een Brussels reclamebureau waar ik instond voor nationale en internationale campagnes. M’n creatieve achtergrond, Sint-Lucas Gent opleiding en ervaring komt vandaag dus handig van pas. 

Waarom account manager? Deze job houdt veel meer in dan afspraken maken en deadlines respecteren. Als account manager ben ik jouw eerste aanspreekpunt, bouw ik mee aan jouw merk, denk ik dagelijks creatief mee, vind ik oplossingen, hou ik de budgetten nauw in de gaten en nog zoveel meer. Met andere woorden… jouw project is in goede handen.

De typische dertiger? Ik dacht het niet. Ik ben gek op het (Gentse) stadsleven, ben gediplomeerd bakker en kan aardig wat drummen.

 

Laura2

Laura, marketeer

Als kind was ik al gefascineerd door alle reclame om me heen, met een opleiding marketing en communicatie als resultaat. Na een job als social media strategist en copywriter begon de nieuwe uitdaging: ikon. Strategie en concept  laten samensmelten, that’s something for me! Sinds enkele jaren is het mijn taak om concrete en doordachte marketing te brengen, in tijden waar de strijd om leads en talent steeds harder wordt. Dankzij mijn analytisch vermogen en mijn nieuwsgierigheid, verdiep ik mij volledig in jouw bedrijf om mijn bevinden vervolgens om te zetten in een doortastende en werkbare strategie.

Als digital native surf ik moeiteloos op de golven der social media.

 

Deborah

Deborah, project manager

Ik volg jouw project op tot in de kleinste details. Ik ben de rechterhand van Joris en Caroline en zorg ervoor dat jouw project steeds vlot verloopt. Hoe ik dit doe? Door alles nauw op te volgen en clever in te plannen. Want ja, wij werken aan een hoop project door elkaar en een goede planning is onmisbaar. Dankzij mijn studie communicatiemanagement ben ik helemaal mee met de nieuwste trends.

Aan creativiteit overigens geen gebrek dankzij een opleiding Grafisch Vormgeving. Daarnaast ben ik een op en top Sinnekloase. Het grootste deel van mijn vrije tijd vind je me terug bij de Scouts of bij vrienden.

 

yoni.001

Michelle, graphic designer

Merken vormgeven is het liefste wat ik doe. Kleur, typografie, symbolisme; ieder klein detail is belangrijk. Een branding vertelt het verhaal van een merk in één oogopslag. Ik vind het heerlijk om een merk een eigen identiteit te geven en alles te laten samenkomen tot één geweldig geheel. Inspiratie, dat haal ik overal… De dagelijkse dingen, mijn vrienden, televisie, boeken, Instagram, enz.

In mijn vrije tijd ben ik goalie in een voetbalploeg of trek ik richting het skatepark.

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord