IMG_2032

Content creation

  • creative ideas
  • copywriting
  • photography
  • videography
  • hands-on content creation
  • storytelling

Content bij ikon

Jazeker, content is nog steeds king. Wij geloven sterk in eigen materiaal. Niet dat elke stockfoto slecht is, je kan heel originele exemplaren vinden maar om het zoveelste bedrijf te zijn met diezelfde foto (origineel of niet), dat willen wij ten sterkste vermijden. Tot ons groot jolijt beseffen ook onze klanten deze evolutie. De afgelopen jaren creëerden we al voor heel wat klanten nieuwe content. Met geweldige resultaten tot gevolg. 

"Content is about telling a
true story well" - Ann Handly
Choose your destination
Ferzo_Magazine4

Het Ferzo Magazine

We wouden de Ferzo beleving doortrekken. Ook buiten de muren van de toonzaal wordt je meegenomen in de stijl, luxe en harmonie die Ferzo te bieden heeft. Het Ferzo Magazine is een halfjaarlijks inspiratiemagazine waar je graag even de tijd voor neemt. We zorgden ervoor dat het magazine rust en stijl uitstraalt. Iedere editie heeft een andere focus; een sterk project uit de buurt, lekker koken… Kortom de key factor is “genieten”. Willen we dat niet allemaal? 

Op naar de volgende edities.

Bestel jouw Ferzo Magazine
skinsense15

Uniek in elk facet.

Dermatoloog José Schroijen koos voor ikon als haar partner in crime bij de oprichting van haar nieuwe praktijk. Strategie, concept, branding, webdesign, conceptuele en interieur fotografie, videografie en copywriting. Kortom, the whole shebang.

Onze insteek: Ons lang (levens)proces en de manier waarop het ons vormt. Het resultaat is immers telkens verschillend en “perfectly imperfect”. Onze imperfecties -groot of klein- maken ons tot wie we zijn. Moedervlekken, huidaandoeningen, ongemakkelijk-heden, oneffenheden, littekens,… Als is het resultaat van de natuur of een uiting van de weg die we als persoon hebben afgelegd.

www.skinsense.be
Skinsense16
-dsc3207

Kantoorfotografie bij
NotaBene

Notabene_kantoor_19
Notabene_kantoor_13
Ikon_Website_Case_2_Visual_5
Wycam's_Advertentie_Instagram_Kroon_FIN

Een sterke social media campagne
met eigen content

Wycam's_Advertentie_Instagram_Juwelendoosje_FIN
IMG_2206

Het vastgoedkantoor met passie en pit

Een verfijnde strategie, een allesomvattend concept, een treffende branding; We gingen helemaal terug naar de basis. Het 1st Quality Living Magazine kreeg alvast een volledig make-over. En of we trots zijn op het resultaat.

1stQuality.be
TBVC_Kraslot_3_1500x1000
IMG_2806
FredBrevet_Banner_Pieter_1550x1000

Discover how content makes a difference

Content

Wat is content & waarom is het belangrijk?

Content, het is een woord waarmee de laatste jaren heel wat bedrijven uitpakten. Maar wat is het nu eigelijk? Content is alle informatie die je doorspeelt naar je doelgroep. Het lijkt banaal, maar dat is het niet. 

Sterke content kan jou namelijk heel wat voordelen bieden. Vertel jouw verhaal op jouw manier. Geef jouw doelgroep iets om over te praten en neem zelf actief deel aan het gesprek. Inspireer, motiveer, informeer, laat je stem horen, betrek je doelgroep in de conversatie, bouw een unieke band met hen op. Dat is waar goede content om draait! 

Onze visie op content

Licht eigenzinnig als we zijn houden we er geen klassieke visie op na… Waar het merendeel content beschouwd als copywriting, trekken wij dit wagenwijd open. Voor ons is content de manier om een concept nog meer tot leven te brengen. Met eigen beelden, creaties, video- en/of audiospots kan een sterk concept z’n volle potentieel bereiken. 

7

Masterminds

Onze 7 creatieve geesten doen niets liever dan voor jou een sterke en originele content creëren. 

2

Creatieve hotspots

Ons kantoor in Sint-Niklaas kon de overvloed aan creativiteit niet aan en uitbreiding was noodzakelijk. Sinds 2019 vind je ons ook terug in de Gentse Muide. 

2

1 + 1

Onder de masterminds is onder andere een account manager van de partij, zij is jouw rots in de branding en trouwe contactpersoon. Daarnaast is er een project manager die met volle toewijding onze hersenkronkels en jouw project in goede banen leidt. 

Overtuigd?

Zie jij – net zoals wij – de kansen die originele content jouw bedrijf biedt? Twijfel niet langer, laat je verrassen door onze input. 

Contacteer ons
IMG_2032

Check out our masterpieces

Visual

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord