Syntra_Foto2_groene_achtergrond_2500x1000

Syntra

  • marketing
  • concept
  • communication
  • content creation
  • videography
  • photography
  • campaign

Een opleidingscentrum met pit

In 2015 besloot de Vlaamse overheid dat het tijdperk van de klassieke leercontracten was afgelopen, duaal leren werd beschouwd als de toekomst. Helaas was deze term na twee jaar nog steeds niet ingeburgerd bij het publiek. Syntra België zocht en vond een partner (ikon) om dit type opleidingen uit hun aanbod op een unieke manier in de Belgische markt te introduceren.

#TSJAKKA
Choose your destination
Syntra_Foto1_1200x1200

Duaal leren in een nieuw jasje

Syntra België organiseerde een pitch waarbij ze iedereen dezelfde opdracht gaven: “Bedenk een nieuwe en toegankelijke term voor duaal leren”.

Tijdens een intensieve brainstorm sessie in onze caravan bedachten wij het lumineuze “leerwerken”. Toegankelijk, makkelijk te begrijpen en vanzelfsprekend. Dat vond ook Syntra want na evaluatie van alle inzendingen werd “leerwerken” uitgeroepen tot winnaar. Het begin van een nauwe samenwerking. Syntra en de “leerwerker” sluiten samen een overeenkomst waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Iedereen die een opleiding volgt krijgt z’n eigen mentor in het werkveld toegewezen. Geïnspireerd door de werking, doopten we het om tot “PACT”.

Syntra_Foto2_witte_achtergrond_1200x1200

On set

Syntra_Foto6_1920x1200
Schermafbeelding 2019-07-03 om 11.23.41

Het campange verhaal

Leer in geen tijd een echte stiel met één van onze PACT-opleidingen en ons boegbeeld – Mr. Expertoshi himself. Een man van weinig woorden, maar een leermeester in hart en nieren. Voor je het goed en wel beseft sta je op de werkvloer en lijkt het alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Schrijf je in en word een krak in je vak met Expertoshi.

Word een krak als: assistent-accountant, bakker, elektrotechnicus, fietshersteller, installateur cv en sanitaire installaties, junior customs consultant, kapper, onderhoudsmecanicien personenwagens, restauranthouder, schilder, slager, tuinaanlegger, visual merchandiser, zelfstandig instructeur paardrijden. Je ziet het keuze in overvloed.

Schermafbeelding 2019-08-07 om 12.02.47
Schermafbeelding 2019-08-07 om 12.02.32
Schermafbeelding 2019-08-07 om 12.03.24
Syntra_Foto3_1200x1200

@ Filmfest Gent

Syntra_Foto5_1200x1200
37001b9c-66bf-4e71-85cd-03dc3de692aa

Discover the story behind the magic

Marketing

Duaal leren in een nieuw jasje

Syntra België organiseerde een pitch waarbij ze iedereen dezelfde opdracht gaven: “Bedenk een nieuwe en toegankelijke term voor duaal leren”.

Tijdens een intensieve brainstorm sessie in onze caravan bedachten wij het lumineuze “leerwerken”. Toegankelijk, makkelijk te begrijpen en vanzelfsprekend. Dat vond ook Syntra want na evaluatie van alle inzendingen werd “leerwerken” uitgeroepen tot winnaar. Het begin van een nauwe samenwerking.

Syntra en de “leerwerker” sluiten samen een overeenkomst waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Iedereen die een opleiding volgt krijgt z’n eigen mentor in het werkveld toegewezen. Geïnspireerd door de werking, doopten we het om tot “PACT”.

PACT introduceren bij het grote publiek, dat was onze doelstelling. Een reden te meer waarom we kozen om de PACT-opleidingen met één leermeester te symboliseren. Noem hem gerust een mentor.

pact-opleidingen.be

Ontmoet de mentor

Expertoshi; een man van weinig woorden, maar een leermeester in hart en nieren. Voor je het goed en wel beseft ben je aan het werk in je droomjob. Alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Jij bent een krak in je vak. Een mentor die tot de verbeelding spreekt mét een catchy naam. Ondertussen groeide hij zelfs uit tot vaste waarde binnen Syntra’s PACT-opleidingen. 

1

Acte de présence

Oktober 2018 was een groot moment voor Expertoshi. Het voltallige Syntra Midden-Vlaanderen team tekende present op het Filmfest Gent. Klaar om kennis te maken met het boegbeeld van de PACT-opleidingen. Samen op de rode loper voor een foto en een leuke film meepikken.

2

Keer voor de camera

Expertoshi nam gewillig plaats voor onze lens om zich van z’n beste kant te laten zien als ieders mentor. Make-up on point, spots aan, camera loopt. Met andere woorden; helemaal klaar voor onze photoshoot. 

5

Video- & audiospots

Onlangs doken we opnieuw de studio in. Dit keer voor een heuse videoshoot. Want Expertoshi speelt de hoofdrol in zijn eigen video advertenties, daar laat hij je – op een humoristische manier – kennismaken met de PACT-opleidingen. Binnenkort spot je hem misschien op YouTube & Spotify. 

Syntra_Foto7_1500x1200

Check out our masterpieces

Visual

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord