Premium Plus_Hoofdbanner1_2500x1000

Premium Plus

  • marketing
  • concept
  • branding
  • copywriting
  • graphic design
  • logo design

Een trendy start-up met oog voor customer service.

Premium Plus, onrechtstreeks ben je waarschijnlijk al met hen in contact gekomen. Premium Plus zorgt er namelijk voor dat bedrijven  hun klantenrelaties beter kunnen beheren. Premium Plus kwam bij ons aankloppen op zoek naar een partner die hen begreep. Alle elementen voor succes waren aanwezig; het moest enkel nog op een creatieve manier vertaald worden. Cool, let’s do this!

Customer service
op het hoogste niveau.
Choose your destination
Premium Plus_Foto9_1200x1200
Premium Plus_Foto10_1500x1200
Premium Plus_Hoofdbanner3_1550x1100

3 allesomvattende kernwoorden

Premium Plus creëert klantbeleving door jouw weg naar de top eenvoudiger te maken en daar heb je drie essentiële elementen voor nodig, namelijk: de juiste tools, een gids die perfect weet wat hij doet en veel goesting.” Het is deze heilige drievuldigheid die Premium Plus aanbiedt. 

Zo krijg jij een volledige 360° view, een duidelijk overzicht waardoor jij jouw klanten nóg beter kan helpen door een vlottere, gerichtere en persoonlijkere communicatie. Want enkel zo creëer je die ultieme beleving waar al jouw klanten zo naar streven. 

Premium Plus_Foto1_1500x1200
Premium Plus_Foto8_1500x1200
IMG_2948
IMG_3033
Schermafbeelding 2019-04-24 om 16.53.31

Discover the story behind the magic

Marketing

Terug naar de essentie

“Working from 9 to 5” kreeg een heel andere dimensie. De eerste workshop van Premium Plus was er één van formaat. We blokkeerden een hele dag in onze agenda’s. Het was D-day. Phones off, game face on. Naar goede gewoonte gingen we terug naar de essentie, noem het gerust een intensieve speed date. Want wanneer de avond viel; wisten we wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe. Het is de basis van ieder sterk onderbouwd concept. 

Op basis van de workshop ontwikkelden we een bedrijfsmodel. Een wat?! Een bedrijfsmodel. Het is een door ons ontwikkeld model waarin wij een bedrijf omschrijven in zijn meest pure vorm. We hebben slechts enkele goedgekozen woorden (& een stevige portie analytisch vermogen) nodig. De basis voor een sterk concept was gemaakt. 

2600

Home sweet home

Vlakbij het groen van het Koning Albertpark in Berchem zitten de Premium Plus genieën. 

360

Graden view

Dat is wat Premium Plus creëert voor z’n
klanten en dit alles met 3 essentiële
elementen. 

1

Meet & greet

Een interactieve workshop waarin we onze hoofden samenstaken was de kick-off van een fijne samenwerking. 

Concept en verhaal

It’s like magic… Deze theorie vertaalden we naar een waarheidsgetrouw en toch commercieel concept. 

“Premium Plus creëert klantbeleving door jouw weg naar de top eenvoudiger te maken en daar heb je drie essentiële elementen voor nodig, namelijk: de juiste tools (Zendesk), een gids (Premium Plus) die perfect weet wat hij doet en veel goesting (klant).” Het is deze heilige drievuldigheid die Premium Plus aanbiedt. Zo krijg jij een volledige 360° view, een duidelijk overzicht waardoor jij jouw klanten nóg beter kan helpen door een vlottere, gerichtere en persoonlijkere communicatie. Want enkel zo creëer je die ultieme beleving waar al jouw klanten zo naar streven. 

Check. Check. Check. 

Een streling voor het oog

Het staat als een paal boven water: Premium Plus functioneert als een gids voor hun klanten. Net zoals een kompas geven ze richting en tonen ze de weg. Dit symbool koppelden we aan beleving door het in verschillende perspectieven te plaatsen. Want afhankelijk van waar je staat krijg je een ander zicht te zien en kan je een bepaalde route kiezen. Zo vertalen we de theorie en het concept in een intelligente branding. 

De basis: de letter “P”. Ontdek met je eigen ogen hoe een creatief team dit alles wist om te zetten in een adembenemende branding. 

Premium Plus_Foto8_1500x1200

Check out our masterpieces

Visual

Let's meet!

Contact us
Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten? Ik ga akkoord